1 kere alıp uzun süre kullanabileceğiniz sebzeler
Bu sebzeleri 1 kere aldıktan sonra evinizde tekrar kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.

Aldığınız taze soğanların köklü olmasına özen gösterin ve yeşil kısımlarını aldıktan sonra beyaz kısımlarını atmayıp bir ip ile ikiserli olarak bağlayıp bir bardaga koyun ve bardagı iki parmak kalınlıgında su ile doldurun ve bekleyin, gün gün yeşil yapraklarının uzadığını göreceksiniz.
Sarımsak: Bir kabın içerisine az miktarda su koyun. Sarımsağı suya hafifçe değecek şekilde kabın içerisine koyun ve cam önüne yerleştirin. 1 hafta gibi kısa bir sürede filizlendiğini göreceksiniz.
Çin Lahanası: İlk önce su dolu bir kaba koyduktan sonra, 1-2 hafta sonra ise toprak olan bir saksıya koyduğunuzda tekrar hayat bulacaklardır.
Marul biraz büyük ve derin bir saksıda kendi marullarınızı kolaylıklar yetiştirebilirsiniz
Havuç zaten kök deposu olan havucu, biraz büyük ve derin bir saksıda kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.
Fesleğen hoş kokusunun ve süs bitkisi olarak kullanılmasının yanı sıra yemeklere de tat veren bu bitkiyi saksıda kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.
KAYNAK : Haber7