Ağlayan Pasta
Ağlayan Pasta Tarifi nasıl yapılır? Ağlayan Pasta Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 4 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı un
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
İlk sıcaklığı çıkınca üzerine
- 1,5 su bardağı süt (Kekin üzeri için )
Üzerine
- 2 paket krem şanti
- 1 paket çikolata sosu
Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Uygun bir kaba yumurta ve şekeri alalım köpük 1. Köpük oluncaya kadar çırpalım.
- Ardından süt,kakao,vanilya,kabartma tozu ve bir su bardağı elenmiş unu ekleyelim ve çırpmaya devam edelim.
- Kek hamurunu yağlanmış borcam tepsiye alalım.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirelim.
- İlk sıcaklığı çıkan keke sütü dökerek soğumaya bırakalım.
- Daha sonra çırpılmış 2 paket kremşantiyi üzerine sürelim.
- Ardından pişirdiğimiz çikolata sosunu üzerine gezdirelim.
- Hazırladığımız pastayı buzdolabında dinlendirelim dilimleyip dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun 🥰.
Ağlayan Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı



ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ