FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tarifi nasıl yapılır? Ağlayan Pasta Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Ağlayan Pasta

Ağlayan Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu

İlk sıcaklığı çıkınca üzerine

  • 1,5 su bardağı süt (Kekin üzeri için )

Üzerine

  • 2 paket krem şanti
  • 1 paket çikolata sosu

Ağlayan Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Uygun bir kaba yumurta ve şekeri alalım köpük 1. Köpük oluncaya kadar çırpalım.
  2. Ardından süt,kakao,vanilya,kabartma tozu ve bir su bardağı elenmiş unu ekleyelim ve çırpmaya devam edelim.
  3. Kek hamurunu yağlanmış borcam tepsiye alalım.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirelim.
  5. İlk sıcaklığı çıkan keke sütü dökerek soğumaya bırakalım.
  6. Daha sonra çırpılmış 2 paket kremşantiyi üzerine sürelim.
  7. Ardından pişirdiğimiz çikolata sosunu üzerine gezdirelim.
  8. Hazırladığımız pastayı buzdolabında dinlendirelim dilimleyip dilediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun 🥰.

Ağlayan Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ