Arnavut Ciğeri
Arnavut Ciğeri Tarifi nasıl yapılır? Arnavut Ciğeri Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kg kuzu ciğeri
- 4 adet patates
- 1 bardak un
- 1 er tutam tuz
- Karabiber
- Toz kırmızıbiber
- Kimyon
- Kekik
- Nane
- İsot
- 1 tutam maydonoz
Kızartmak için:
- Sıvı yağ
Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Ciğerlerimizi yıkayıp süzelim.
- Buzdolabı poşetine un koyup üzerine ciğerlerimizi koyup heryerine un ulaşması için poşeti sağa sola sallayalım ki ciğerlerin her yeri unlansın.
- Fazla unlarından arındırmak için süzgeçten geçirelim.
- Tavaya koyduğumuz sıvı yağda ciğerlerimizi pişirelim üzerine baharat ekleyelim.
- Ayrı bir tavada küp küp doğradığımız patateslerimizi kızartalım.
- En son servis yapacağımız tabağımıza patates ve ciğerlerimizi koyup üzerine doğranmış maydanoz serpiştirelim.
Arnavut Ciğeri Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ