FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tarifi nasıl yapılır? Arnavut Ciğeri Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Arnavut Ciğeri

Arnavut Ciğeri Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg kuzu ciğeri
  • 4 adet patates
  • 1 bardak un
  • 1 er tutam tuz
  • Karabiber
  • Toz kırmızıbiber
  • Kimyon
  • Kekik
  • Nane
  • İsot
  • 1 tutam maydonoz

Kızartmak için:

  • Sıvı yağ

Arnavut Ciğeri Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Ciğerlerimizi yıkayıp süzelim.
  2. Buzdolabı poşetine un koyup üzerine ciğerlerimizi koyup heryerine un ulaşması için poşeti sağa sola sallayalım ki ciğerlerin her yeri unlansın.
  3. Fazla unlarından arındırmak için süzgeçten geçirelim.
  4. Tavaya koyduğumuz sıvı yağda ciğerlerimizi pişirelim üzerine baharat ekleyelim.
  5. Ayrı bir tavada küp küp doğradığımız patateslerimizi kızartalım.
  6. En son servis yapacağımız tabağımıza patates ve ciğerlerimizi koyup üzerine doğranmış maydanoz serpiştirelim.

Arnavut Ciğeri Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ