FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi İçin Malzemeler

  • 3-4 tane patates
  • 500 gram dana ciğer (Zarı temizlenmiş)
  • 1 su bardağı un

Ciğerleri bulamak için :

  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Önce patatesleri küp küp doğrayıp derin bir tencerede bol yağda kızartıyoruz.
  2. Sonra küp küp ciğerimizi doğruyoruz. Çok küçük olmaması önemli büyük parçalar halinde doğrayalım.
  3. Doğradığımız ciğerleri suyunu bırakana kadar bekliyoruz sonra yukarda yazdığım zeytinyağlı baharatlı karışıma buluyoruz.
  4. Daha sonra un ekliyoruz ve una buluyoruz süzgece koyup fazla unu eliyoruz.
  5. Patatesleri kızarttığımız bol yağda ciğerlerimizi de kızartıyoruz yaklaşık 10-15 dk kadar orta ateşte. Fazla kızartırsanız kurur.
  6. Aşırı lezzetli bi arnavut ciğeri oluyor dilerseniz yanına soğan maydanoz sumak ile harç yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ