Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır
Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi İçin Malzemeler
- 3-4 tane patates
- 500 gram dana ciğer (Zarı temizlenmiş)
- 1 su bardağı un
Ciğerleri bulamak için :
- 1 çay bardağı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı karabiber
Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce patatesleri küp küp doğrayıp derin bir tencerede bol yağda kızartıyoruz.
- Sonra küp küp ciğerimizi doğruyoruz. Çok küçük olmaması önemli büyük parçalar halinde doğrayalım.
- Doğradığımız ciğerleri suyunu bırakana kadar bekliyoruz sonra yukarda yazdığım zeytinyağlı baharatlı karışıma buluyoruz.
- Daha sonra un ekliyoruz ve una buluyoruz süzgece koyup fazla unu eliyoruz.
- Patatesleri kızarttığımız bol yağda ciğerlerimizi de kızartıyoruz yaklaşık 10-15 dk kadar orta ateşte. Fazla kızartırsanız kurur.
- Aşırı lezzetli bi arnavut ciğeri oluyor dilerseniz yanına soğan maydanoz sumak ile harç yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Arnavut Ciğeri Restoranları Kıskandırır Tarifi Fotoğraflı Yapılışı


ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ