Cennet Çorbası
Cennet Çorbası Tarifi nasıl yapılır? Cennet Çorbası Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Cennet Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yemek kaşığı mısır unu
- 1 adet soğan
- 1 adet patates
- 2-3 diş sarımsak
- 6,5 veya 7 su bardağı su (dilerseniz tavuk suyu da ekleyebilirsiniz)
- Tuz
- Karabiber
Üzer için:
- Sıvı yağ
- Kırmızı toz biber
Cennet Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Merhabalar hem lezzetli hemde kolay bi.Çorba olan cennet çorbası yapıyoruz☺️.
- Tencereye sıvı yağ ve mısır ununu alıp 5 dakika kavuralım.
- Daha sonra küp doğranmış soğan sarımsak ve patates leri de ekleyip 10 dk daha kavuralım.
- Dikkat edelim unu yakmayalım.
- Kaynar duyumuz da ekleyip tuzunu karabiberini ekleyip pişmeye bırakalım.
- Tavuk suyu ve et suyu varsa çok daha lezzetli olacaktır.
- Patatesler yumuşayınca pişmiş demektir.
- Çorbamızı blendırdan geçirelim.
- Üzerine de yağ ve kırmızı toz biberle sos yapalım.Servis esnasında ekleyelim.Afiyet olsun 😋.
Cennet Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ