Havuç Kızartması
Havuç Kızartması Tarifi nasıl yapılır? Havuç Kızartması Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Havuç Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 4-5 adet havuç
- 1 diş sarımsak
- 250 gram süzme yoğurt
- Biraz zeytinyağı
- Birkaç tane ceviz içi
- 1 tatlı kaşığı tuz
Havuç Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Havuçları yıkayıp soyalım ve olabildiğince ince dilimler halinde doğrayalım. (sebze doğrayıcınız varsa çok iyi olur).
- Doğradığımız havuçları uygun bir tavada zeytinyağında iyice kavuralım. (ara ara karıştırın) pişince soğumaya bırakın.
- Süzme yoğurdu bir kabın içerisinde iyice özleyelim. (süzme yoğurdu kendi ev yoğurdunuzu tülbentte süzdürerekte yapabilirsiniz)sarımsağı da ezip yoğurdun içine koyalım ve karıştıralım.
- Soğuyan havuçları da içerisine koyup bir daha karıştıralım ve sunum tabağına alıp üzerini cevizlerle dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ☺.
Havuç Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı


ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ