FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tarifi nasıl yapılır? Havuç Kızartması Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Havuç Kızartması

Havuç Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

  • 4-5 adet havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 250 gram süzme yoğurt
  • Biraz zeytinyağı
  • Birkaç tane ceviz içi
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Havuç Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Havuçları yıkayıp soyalım ve olabildiğince ince dilimler halinde doğrayalım. (sebze doğrayıcınız varsa çok iyi olur).
  2. Doğradığımız havuçları uygun bir tavada zeytinyağında iyice kavuralım. (ara ara karıştırın) pişince soğumaya bırakın.
  3. Süzme yoğurdu bir kabın içerisinde iyice özleyelim. (süzme yoğurdu kendi ev yoğurdunuzu tülbentte süzdürerekte yapabilirsiniz)sarımsağı da ezip yoğurdun içine koyalım ve karıştıralım.
  4. Soğuyan havuçları da içerisine koyup bir daha karıştıralım ve sunum tabağına alıp üzerini cevizlerle dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ☺.

Havuç Kızartması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ