FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi nasıl yapılır? 107 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Hindistan Cevizli Kurabiye

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gram oda ısısında margarin veya tereyağ
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 3 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 2,5 3 su bardağı un (2,5 bardaktan sonrasını kontrollü ekleyin)

Üstü için;

  • 89 gram benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
  • Hindistan cevizi

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Karıştırma kabına margarin, sıvı yağ ve pudra şekerini koyup karıştıralım.
  2. Daha sonra nişasta, hindistan cevizini ve unu yavaş yavaş ilave ederek yumuşak kıvamlı bir hamur yoğuralım.
  3. Hamurdan küçük parçalar alıp yuvarlayalım yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
  4. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında rengi hafif pembeleşene kadar pişirelim.
  5. Pişen kurabiyeleri soğuduktan sonra benmari usulü eritilmiş çikolataya sonra hindistan cevizine buluyalım.
  6. Çikolata donduktan sonra servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ