Hindistan Cevizli Kurabiye
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi nasıl yapılır? 107 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler
- 125 gram oda ısısında margarin veya tereyağ
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı pudra şekeri
- 3 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 2,5 3 su bardağı un (2,5 bardaktan sonrasını kontrollü ekleyin)
Üstü için;
- 89 gram benmari usulü eritilmiş beyaz çikolata
- Hindistan cevizi
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karıştırma kabına margarin, sıvı yağ ve pudra şekerini koyup karıştıralım.
- Daha sonra nişasta, hindistan cevizini ve unu yavaş yavaş ilave ederek yumuşak kıvamlı bir hamur yoğuralım.
- Hamurdan küçük parçalar alıp yuvarlayalım yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizelim.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında rengi hafif pembeleşene kadar pişirelim.
- Pişen kurabiyeleri soğuduktan sonra benmari usulü eritilmiş çikolataya sonra hindistan cevizine buluyalım.
- Çikolata donduktan sonra servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.
Hindistan Cevizli Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ