FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Kabak Havuç Tarator

Kabak Havuç Tarator Tarifi nasıl yapılır? Kabak Havuç Tarator Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Kabak Havuç Tarator

Kabak Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 adet havuç
  • 3 adet kabak ( sulanırsa sıkılır suyu )
  • 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ (zeytinyağı da olur)
  • 2 diş sarımsak
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • Tuz

Kabak Havuç Tarator Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ genişçe bir tavaya alınır.
  2. Küçük küçük doğradığımız iki diş sarımsak tavaya eklenerek kokusu çıkana kadar kavrulur.
  3. Rendelenmiş havuçlar ilave edilir.
  4. Havuçlar yumuşayıncaya kabaklar eklenir yaklaşık 7-8 dakika kavrulur.
  5. Suyunu çekip kabakta yumuşadıktan sonra ocaktan alınır ve soğumaya bırakılır.
  6. Ayrı bir kasede suyu süzülmüş yoğurt ile tuz eklenerek çırpılır.
  7. Soğuyan havuçlar ve kabaklar yoğurda ilave edilerek karıştırılır ve servis tabağına alınır.
  8. Taratorumuz servise hazır deneyeceklere afiyet olsun.

Kabak Havuç Tarator Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ