Krep (Kahvaltılık)
Krep (Kahvaltılık) Tarifi nasıl yapılır? Krep (Kahvaltılık) Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Krep (Kahvaltılık) Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta
- 3 su bardağı süt
- 2 su bardağı un
- 1 çay kaşığı toz şeker
- Yarım tatlı kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Krep (Kahvaltılık) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir kabın içine yumurta süt toz şeker sıvı yağ tuz ekleyip iyice çırpın. Srdından yavaş yavaş ununu eleyip, pürüzsüz olacak şekilde çırpmaya devam edin koyu kıvam olmayacak akışkan bir kıvam olacak.
- Krep tavanıza fırça yardımı ile sıvı yağ sürün kepçe ile krep hamurunu alıp, dökün her yerine gelecek şekilde yayın, orta ateşte pişirin.
- Ara ara sallayarak pişip pişmediğini kontrol edin. Ardından yeteri miktarda pişince diğer tarafını çevirip pişirin.
Afiyet olsun şimdiden 🙏
Krep (Kahvaltılık) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı








ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ