FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Patates Dolgulu Külahlar

Patates Dolgulu Külahlar Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Patates Dolgulu Külahlar

Patates Dolgulu Külahlar Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket milföy
  • 3 adet patates
  • 1 adet soğan
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Karabiber
  • Susam

Patates Dolgulu Külahlar Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Milföy hamurları yumuşatıp uzun şeritler halinde keselim.
  2. Paslanmaz çelik korne kalıplara saralım.
  3. Yağlı kâğıt serili tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürelim.
  4. Yumurta sarısını çok az yağ ve süt damlatırsanız yumurta kokusunu önleyebilirsiniz.
  5. Alt üst fanlı 150 derecede pişiriniz. Külahlar pişerken patatesleri haşlayıp püre haline getirin.
  6. Ayrı tencerede küçük doğranan soğanları kavurun ve patateslerle birleştirin. Zevke göre acı biber kara biber ekleyin.
  7. Külahlar piştikten sonra çelik kalıpları içinden çıkarıp çay kaşığı ile patatesleri dolgu yapın.
  8. Uç kısımlarına susam yada ince kıyılmış maydanoz serpebilirsiniz. Afiyet olsun 😋.

Patates Dolgulu Külahlar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ