FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tarifi nasıl yapılır? Pişmaniye Kurabiye Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Pişmaniye Kurabiye

Pişmaniye Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler

  • 125 gr tereyağı veya margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım su bardağı pudra şekeri
  • 2,5-3 su bardağı un

Bulamak için;

  • 1 çay bardağı hindistan cevizi
  • Yarım çay bardağı pudra şekeri

Pişmaniye Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Yumuşamış tereyağı veya margarini yoğurma kabına alın üzerine diğer malzemeleri de ekleyip unu azar azar ilave edip yoğurun. Ele yapışmayan bir hamur elde edin.
  2. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 180 derece fırında 20 dakika pembeleşinceye kadar pişirin.
  3. Ayrı bir kasede hindistan cevizi ve pudra şekerini karıştırıp, fırından çıkan sıcak kurabiyeyi bu harca bulayıp, servis tabağına alın.

Pişmaniye Kurabiye Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ