Sahura Şipşak Yapabilecek Tavada Bol Kaşar Ve Peynirli Börek
Sahura Şipşak Yapabilecek Tavada Bol Kaşar Ve Peynirli Börek Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Sahura Şipşak Yapabilecek Tavada Bol Kaşar Ve Peynirli Börek Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet yufka
- 100 gr rendelenmiş kaşar
- 1 dilim ince dilimlenmiş karadağ peyniri
- Pişirmek için birer kaşık yağ
Sos için;
- Yarım çay bardağı süt
- 3 yemek kaşığı yağ
Sahura Şipşak Yapabilecek Tavada Bol Kaşar Ve Peynirli Börek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce tava yağlanır, yufkanın yarısı tavaya serilir .
- Sos biraz sürülür, yufkalar kırılır, 3 kat bu şekil yapılır .
- Peynir dizilir ,kaşar üzerine serpilir.
- Tekrar 3 kat soslanarak yapılır .
- Kenarda kalan yufkayla kapatılır .
- Üzeri yağlanıp orta ateşte iki yüzünü pişirilir ve dilimlenip sahur böreğimiz yemeye hazırdır.
Sahura Şipşak Yapabilecek Tavada Bol Kaşar Ve Peynirli Börek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı





ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ