Sebzeleri Değerlendirme Çorbası
Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 dal brokoli
- Çeyrek kadar kereviz (2 dilim)
- 1 parça bal kabağı
- 1 kök ıspanak
- 1 -2 dal kereviz sapı
- 1 yemek kaşığı mercimek
- Yarım su bardağı süt
- Sıvı yağ
- Tuz, karabiber, zerdeçal
Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğan yemeklik doğranıp sıvı yağda sotelenir.
- Diğer bütün sebzeler küçük küpler halinde kesilip birkaç dakika kavrulur.
- Mercimek ve üzerine geçecek kadar su eklenir.
- Tuz ve baharatlar da eklenip sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
- Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirilip süt eklenir.
- Çok koyu olursa sıcak su ekleyebilirsiniz.
- Bir taşım kaynayınca altı kapatılır.
Afiyet olsun💜
Instagram: @tariflerim_ve_sunumlarim.
Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı



ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ