FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 dal brokoli
  • Çeyrek kadar kereviz (2 dilim)
  • 1 parça bal kabağı
  • 1 kök ıspanak
  • 1 -2 dal kereviz sapı
  • 1 yemek kaşığı mercimek
  • Yarım su bardağı süt
  • Sıvı yağ
  • Tuz, karabiber, zerdeçal

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Soğan yemeklik doğranıp sıvı yağda sotelenir.
  2. Diğer bütün sebzeler küçük küpler halinde kesilip birkaç dakika kavrulur.
  3. Mercimek ve üzerine geçecek kadar su eklenir.
  4. Tuz ve baharatlar da eklenip sebzeler yumuşayana kadar pişirilir.
  5. Sebzeler yumuşayınca blenderdan geçirilip süt eklenir.
  6. Çok koyu olursa sıcak su ekleyebilirsiniz.
  7. Bir taşım kaynayınca altı kapatılır.

Afiyet olsun💜

Instagram: @tariflerim_ve_sunumlarim.

Sebzeleri Değerlendirme Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ