Sulu Patates Ekşisi
Sulu Patates Ekşisi Tarifi nasıl yapılır? Sulu Patates Ekşisi Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Sulu Patates Ekşisi Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet patates
- 500 gram kuş başı et
- 3 yemek kaşığı domates salçası
- 1 adet kuru soğan
- Karabiber
- Tuz
- Sarımsak
- Kırmızı toz biber
- Sıvı yağ
Sulu Patates Ekşisi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Öncelikle tenceremize sıvı yağı alalım. Halka halka doğradığımız soğanları kavuralım.
- Ardından salçayı kavuralım küp küp doğradığımız kuş başı etlerini ekleyelim (ben etimi önceden haşladım) kavurmaya devam edelim. Daha sonra küp küp doğradığımız patatesleri ekleyelim bir kaşık yardımıyla karıştıralım.
- Tuz, karabiber ve ezdiğimiz sarımsağı ilave edip üzerini geçecek kadar su ekleyelim kapağını kapatıp pişmeye bırakalım. Şimdiden deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 💐.
Not:Kesinlikle sarımsak kullanmanızı tavsiye ederim 🌹.
Sulu Patates Ekşisi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ