FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Sulu Patates Ekşisi

Sulu Patates Ekşisi Tarifi nasıl yapılır? Sulu Patates Ekşisi Tarifi’nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Sulu Patates Ekşisi

Sulu Patates Ekşisi Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 adet patates
  • 500 gram kuş başı et
  • 3 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet kuru soğan
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sarımsak
  • Kırmızı toz biber
  • Sıvı yağ

Sulu Patates Ekşisi Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Öncelikle tenceremize sıvı yağı alalım. Halka halka doğradığımız soğanları kavuralım.
  2. Ardından salçayı kavuralım küp küp doğradığımız kuş başı etlerini ekleyelim (ben etimi önceden haşladım) kavurmaya devam edelim. Daha sonra küp küp doğradığımız patatesleri ekleyelim bir kaşık yardımıyla karıştıralım.
  3. Tuz, karabiber ve ezdiğimiz sarımsağı ilave edip üzerini geçecek kadar su ekleyelim kapağını kapatıp pişmeye bırakalım. Şimdiden deneyeceklere şimdiden afiyet olsun 💐.

Not:Kesinlikle sarımsak kullanmanızı tavsiye ederim 🌹.

Sulu Patates Ekşisi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ