FİRMANDEX'E HOŞGELDİNİZ!

Supangle (Pastane Usulü)

Supangle (Pastane Usulü) Tarifi nasıl yapılır? bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.

Supangle (Pastane Usulü)

Supangle (Pastane Usulü) Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 su bardağı süt
  • 1 paket sıvı krema
  • 2 yemek kaşığı un (tepeleme olmasın)
  • 2 yemek kaşığı nişasta (tepeleme olmasın)
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı şeker (arttırabilirsiniz)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 80 gram bitter çikolata
  • Yarım su bardağı soğuk su

Üzeri için;

  • Kremşanti
  • Çikolata
  • Yeşil fıstık
  • Çilek

Supangle (Pastane Usulü) Tarifi Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Kuru malzemeleri tencereye alalım iyice bir karıştıralım şekeri ve sütü ekleyelim sıvı kremayıda ekleyip, hiç topak kalmayacak şekilde karıştırdıktan sonra ocağa alalım ve kaynayana kadar devamlı karıştıralım.
  2. Bir iki göz fokurdayınca ocaktan alalım içerisine çikolata tereyağı ve vanilyayı ekleyip karıştıralım. Daha sonra içerisine yarım su bardağı soğuk suyu ekleyip mikserle çırpalım.
  3. Kuplara pay edelim üzerini dilediğiniz şekilde süsleyerek servis edebilirsiniz.
  4. Ben üzeri için; kremşanti çilek, çikolata ve yeşil fıstık kullandım🤗 Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun😍

Supangle (Pastane Usulü) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ